Típusspecifikus elektroszettek

Az elektromos csatlakozások alapvető magyarázatai:

 • CheckControl: Az autó lámpáinak működését ellenőrző rendszer, a legtöbb modern jármű már fel van szerelve ezzel. Megtudhatja, hogy az autója fel van-e szerelve ezzel a rendszerrel , például az irányjelző izzójának kicsavarásával . A "repedt" izzóhiba ezután vizuálisan vagy akusztikusan jelenik meg a műszerfalon.
 • CAN BUS: Ez az autó adatbusza, amelyen keresztül történik a kommunikáció a jármű perifériái között. A legtöbb modern autó már fel van szerelve ezzel a busszal. A kivétel néhány japán autógyártó. Az így felszerelt autókat mindig vezérlőfunkciókkal látják el.
 • Kódolás / Aktiválás: Egyes autókat vonószerkezettel való működésre kell alakítani a megfelelő működés érdekében az elektromos csatlakozás felszerelése után. A vezérlőegységek kódolása speciális diagnosztikával közvetlenül itt, a Radotínban vagy a hivatalos szervizközpontokban történik. A kódolás vagy közvetlenül szükséges a megfelelő működéshez, vagy opcionális a kényelmi funkciók elérhetővé tételéhez (pl. ACC, TSC, PDC leválasztás...). Ezt az információt a termékleírás tartalmazza.
 • Tűk száma (7/13): Vagy a tűk száma is jelzi, hogy az elektromos csatlakozóaljzat (a jármű alkatrésze) hány tűt tartalmaz. A 7 pólusú csatlakozók (a kocsin lévő részek) általában a 750 kg-ig terjedő fék nélküli kocsikon, a 13 tűs dugók a fékezett kocsikon és a legtöbb kerékpártárolókon általában találhatók.
  A 13 pólusú aljzat a 7 tűs mellett tartalmaz egy visszatérő lámpa vezetéket, (opcionálisan) egy vezetéket az állandó pluszhoz (+30), vagy (opcionálisan) egy töltővezetéket a kapcsolt pluszhoz (+15). A 7 tűs -> 13 tűs csökkentés alkalmazásával a 13 tűs aljzat előnyei nem használhatók.
 • Ködlámpa: Eltérő rendelkezés hiányában általános gyakorlat, hogy csak a vontatott jármű ködlámpája világít, ha a teherautó be van kapcsolva és a hátsó ködlámpa be van kapcsolva . Ennek az az oka, hogy Önt nem vakítja el a visszapillantó tükrökben az autó ködlámpájának a vontatott pótkocsiról való visszaverődése.
 • Állandó plusz (+30): Ez egy vezeték, opcionálisan 13 tűs elektromos csatlakozásokban található. Feladata a lakókocsi egyes készülékeinek (pl. világítás) állandó áramellátásának biztosítása. Az áramellátás nem befolyásolja a gyújtáskapcsolót a kulccsal. Ha az elektromos bekötés megengedi, tartós plusz (+30) vásárolható .
 • Kapcsolt plusz (+15): Ez egy vezeték, amely opcionálisan megtalálható a 13 tűs elektromos csatlakozásokban. Feladata, hogy biztosítsa az akkumulátor töltését a lakókocsiban. Az áramellátás bekapcsolása a kulcs gyújtásban való elfordításával történik. Ha az elektromos bekötés megengedi, kapcsolt plusz (+15) vásárolható .
 • LED: Egyes elektromos csatlakozások (amelyek az összeszerelési útmutatóban vagy leírásban vannak feltüntetve) nem alkalmasak LED-lámpás pótkocsik vagy kerékpártárolók használatára. A klasszikus izzókkal szerelt csatlakozókocsi terhelése általában nagyobb, és a modulok, különösen a régebbi elektromos csatlakozásoknál, nem működnek a LED izzók alacsonyabb fogyasztásával . Ha az elektromos csatlakozás lehetővé teszi, a LED-lámpákkal való kompatibilitás az eredeti modul újra cseréjével biztosítható .
 • Előkészítés: A termékleírásban vagy megjegyzésben találkozhat az „előkészített autókhoz”, vagy fordítva, „előkészítés nélküli autókhoz” információval. Ez az információ jelzi, hogy az elektromos csatlakozást a gépkocsi felszereltségéhez képest tervezték-e, amely az elektromos csatlakozás beépítésére elő van vagy nem. Az előkészített autók már a csomagtartó hátuljában, a kárpit alatt csatlakozóval vagy biztosítékdobozzal vannak felszerelve , ami csökkenti az összeszereléshez szükséges időt.

 

Több információBecsomagolni
 • Az áruk elérhetőségére vonatkozó információk igazak. A raktáron megjelölt áruk ténylegesen raktáron vannak telephelyünkön.
 • Az elektromos csatlakozás a vonóhoroghoz nem növeli a szállítási árat.
 • Választhat például univerzális vagy standard készlet és 7 vagy 13 tűs kivitel között.

A SZABVÁNYOS ELEKTROMOS CSATLAKOZÁSOKAT KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓKÓL IMPORTÁLJUK. A HOMOLOGÁCIÓ ÉS A MINŐSÉGI UTÁNI SZOLGÁLTATÁS TANFOLYAM. ÉVES ELLENŐRZETT BESZÁLLÍTÓINK AZ ÖN GARANCIÁJA A LEGMAGASABB MINŐSÉGRE ÉS A BIZTONSÁGRA AZ IPARÁBAN.

erich-jaeger-logo

Az Erich Jaeger elektromos csatlakozók közvetlen forgalmazója vagyunk.

A német Erich Jaeger cég termékeit nagyrészt közvetlenül az autógyártók (OEM) számára fejleszti, mint például a VW, az Audi stb. A csatlakozók minőségükkel és kedvező árukkal tűnnek ki. Ezért az összeszereléssel kapcsolatban felmerülő kérdéseivel forduljon szakemberhez, aki közvetlenül részt vesz az elektromos csatlakozások fejlesztésében vagy gyártásában. A területen szerzett sokéves tapasztalatnak köszönhetően a termékeket szigorúan úgy fejlesztették ki, hogy minimálisra csökkentsék a jármű elektromos beszerelésével való interferenciát, és könnyen telepíthetők.

Erich Jaeger gyárt: Csehországban . Fejlesztési központ: Csehországban és Németországban.

AC

Mi vagyunk az AC / Trail-Tech elektromos csatlakozások kizárólagos szállítója Csehországban.

Az AC / Trail-Tech elektromos csatlakozások verhetetlen árukkal és tökéletes megbízhatóságukkal örömet okoznak Önnek. Az elektromos csatlakozásokat kizárólag üzletcsoportunk számára gyártjuk, ami biztosítja azok tartósan alacsony árát.
A gyártó néhány prémium elektromos csatlakozási gyártó alvállalkozója is.

AC gyártott: Lengyelországban. Fejlesztési központ Németországban

ECS

Az ECS elektromos csatlakozások közvetlen forgalmazója vagyunk.

A holland ECS gyártó Európa egyik prémium elektromos csatlakozógyártója, amelynek története 1988-ig nyúlik vissza. Az elektromos csatlakozók hosszú távú megbízhatóságot, egyértelmű szerelési utasításokat és kompatibilis járművek széles portfólióját kínálják, amely folyamatosan bővül. Az ECS évente több száz kábelköteget fejleszt vagy módosít, gyakran az első gyártó, aki megfelelő megoldást kínál új járművekhez.
A gyártó ECS az OEM szektor beszállítójaként is működik.

ECS-gyártók: Hollandiában, Kínában.

ConWys AG

A ConWys AG elektromos csatlakozásainak közvetlen importőre vagyunk.

A ConWys AG gyártó elektromos csatlakozásait Nyugat-Európában Jaeger Automotive néven, míg a keleti piacon Hak-System néven forgalmazzák. A csatlakozások minőségükkel, kedvező árukkal, valamint gyors garanciális és jótállás utáni szervizeléssel tűnnek ki. A gyártó az OEM szektor beszállítója is.

A ConWys AG gyárt: Szlovákiában. Fejlesztési központ Svájcban

A WESTFALIA elektromos csatlakozások közvetlen importőre vagyunk Csehországba.

Erich Jaegerhez hasonlóan a német Westfalia a prémium elektromos csatlakozók gyártói közé tartozik, és olyan vezető autógyártó cégek beszállítója, mint a VW Group stb. Az elektromos csatlakozókat közvetlenül az autógyártóval együttműködve fejlesztik, és sok esetben ez a ugyanaz a hardver megoldás, mint az elsődleges termelésben. A legnagyobb gyártási pontosságnak köszönhetően könnyen és gyorsan összeszerelhetők.

A Westfalia Automotive gyárt: Csehországban, Németországban, Svédországban és Franciaországban .

 

Nem találta a kocsiját? Válasszon az univerzális elektromos csatlakozók közül...

modullal (CheckControl/CAN-busszal rendelkező járművek)

modul nélkül (a kipukkadt izzó ellenőrzése nélküli járművek)

1

Elektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 7pin, Erich Jaeger

55 249 FtElektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 7pin, Erich Jaeger

Tipikus 7-tűs elektromos csatlakozás. Gyors csatlakozás a csatlakozókhoz, a jármű vezetékezésének zavarása nélkül. Gyártó: Erich Jaeger, Németors...

2

Elektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 13pin, Erich Jaeger

58 654 FtElektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 13pin, Erich Jaeger

Tipikus 13-tűs elektromos csatlakozás. Gyors csatlakozás a csatlakozókhoz, a jármű vezetékezésének zavarása nélkül. Gyártó: Erich Jaeger, Németor...

3

Elektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 13pin, ConWys AG

64 060 FtElektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 13pin, ConWys AG

Tipikus 13-tűs elektromos csatlakozás. Gyártó: ConWys AG, EU

4

Elektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 7pin, ConWys AG

56 902 FtElektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 7pin, ConWys AG

Tipikus 7-tűs elektromos csatlakozás. Gyártó: ConWys AG, EU

5

Elektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 7pin, Erich Jaege

55 249 FtElektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 7pin, Erich Jaege

Tipikus 7-tűs elektromos csatlakozás. Gyors csatlakozás a csatlakozókhoz, a jármű vezetékezésének zavarása nélkül. Gyártó: Erich Jaeger, Németors...

6

Elektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 13pin, Erich Jaeg

58 654 FtElektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 13pin, Erich Jaeg

Tipikus 13-tűs elektromos csatlakozás. Gyors csatlakozás a csatlakozókhoz, a jármű vezetékezésének zavarása nélkül. Gyártó: Erich Jaeger, Németor...

7

Elektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 13pin, ConWys AG

64 060 FtElektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 13pin, ConWys AG

Tipikus 13-tűs elektromos csatlakozás. Gyártó: ConWys AG, EU

8

Elektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 7pin, ConWys AG

56 902 FtElektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 7pin, ConWys AG

Tipikus 7-tűs elektromos csatlakozás. Gyártó: ConWys AG, EU

9

Elektromos bekötőszett Volkswagen Passat sedan 2010-2014 (B7), 7pin, Erich Jaeger

55 249 FtElektromos bekötőszett Volkswagen Passat sedan 2010-2014 (B7), 7pin, Erich Jaeger

Tipikus 7-tűs elektromos csatlakozás. Gyors csatlakozás a csatlakozókhoz, a jármű vezetékezésének zavarása nélkül. Gyártó: Erich Jaeger, Németors...

1

Elektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 7pin, Erich Jaeger

55 249 FtElektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 7pin, Erich Jaeger

Tipikus 7-tűs elektromos csatlakozás. Gyors csatlakozás a csatlakozókhoz, a jármű vezetékezésének zavarása nélkül. Gyártó: Erich Jaeger, Németors...

2

Elektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 13pin, Erich Jaeger

58 654 FtElektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 13pin, Erich Jaeger

Tipikus 13-tűs elektromos csatlakozás. Gyors csatlakozás a csatlakozókhoz, a jármű vezetékezésének zavarása nélkül. Gyártó: Erich Jaeger, Németor...

3

Elektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 13pin, ConWys AG

64 060 FtElektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 13pin, ConWys AG

Tipikus 13-tűs elektromos csatlakozás. Gyártó: ConWys AG, EU

4

Elektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 7pin, ConWys AG

56 902 FtElektromos bekötőszett VW Passat sedan 2005-2010 (B6), 7pin, ConWys AG

Tipikus 7-tűs elektromos csatlakozás. Gyártó: ConWys AG, EU

5

Elektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 7pin, Erich Jaege

55 249 FtElektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 7pin, Erich Jaege

Tipikus 7-tűs elektromos csatlakozás. Gyors csatlakozás a csatlakozókhoz, a jármű vezetékezésének zavarása nélkül. Gyártó: Erich Jaeger, Németors...

6

Elektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 13pin, Erich Jaeg

58 654 FtElektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 13pin, Erich Jaeg

Tipikus 13-tűs elektromos csatlakozás. Gyors csatlakozás a csatlakozókhoz, a jármű vezetékezésének zavarása nélkül. Gyártó: Erich Jaeger, Németor...

7

Elektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 13pin, ConWys AG

64 060 FtElektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 13pin, ConWys AG

Tipikus 13-tűs elektromos csatlakozás. Gyártó: ConWys AG, EU

8

Elektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 7pin, ConWys AG

56 902 FtElektromos bekötőszett Volkswagen Passat Variant (kombi) 2005-2010 (B6), 7pin, ConWys AG

Tipikus 7-tűs elektromos csatlakozás. Gyártó: ConWys AG, EU

9

Elektromos bekötőszett Volkswagen Passat sedan 2010-2014 (B7), 7pin, Erich Jaeger

55 249 FtElektromos bekötőszett Volkswagen Passat sedan 2010-2014 (B7), 7pin, Erich Jaeger

Tipikus 7-tűs elektromos csatlakozás. Gyors csatlakozás a csatlakozókhoz, a jármű vezetékezésének zavarása nélkül. Gyártó: Erich Jaeger, Németors...

BestsellerekÚjdonságok
Hozzájárulás a cookie-k használatához

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások