ConWys AG - LED jelek magyarázata

CFC modulCFC

A CFC modul egy 12V-os LED-kompatibilis modul CAN-busszal rendelkező járművekhez. A CAN-busszal való kommunikáció révén a modul további feladatokra is képes, mint például a PDC lekapcsolása, az ESP kalibrálása vagy az elektronikus pótkocsi-stabilizáló rendszer TSA (Trailer Stability Assist) aktiválása. A CFC-modulok mindig járműspecifikusak, ezért nem alkalmazhatók általánosan.


AFC modulAFC

Az AFC LED modul egy univerzális LED-kompatibilis 12V-os modul járművekhez. A modul lehetővé teszi az izzó vezérlését, és megosztja a járművel az irányjelző hibáit.
 


UFC modulUFC

Az UFC modul egy univerzális LED-kompatibilis 12V-os modul egy vagy két hátsó ködlámpával rendelkező járművekhez. A modul figyeli az izzó állapotát és jelzi az irányjelző meghibásodását. Ha a járműhöz ködlámpás pótkocsi van csatlakoztatva, a modul kikapcsolja a jármű hátsó ködlámpáját.
A modul PDC lekapcsolási opcióval is kapható.


BUFC modulBUFC

A BUFC modul hasonló az UFC-hez, azzal a különbséggel, hogy az irányjelzők meghibásodását nem közli a járművel, hanem közvetlenül a modulon keresztül hangjelzéssel jelzi. Az UFC-vel ellentétben a PDC lekapcsolása nem lehetséges.
 


 

Az összes modul LED-állapotának jelentése

LED JelzésekCFCAFCUFC / BUFC
Zöld világító  A modul helyesen van telepítve. Utánfutó nélkül. A modul helyesen van telepítve. Utánfutó nélkül. A modul helyesen van telepítve. Utánfutó nélkül.
Zöld villogás  A modul helyesen van telepítve. Csatlakoztatott pótkocsi. A modul helyesen van telepítve. Csatlakoztatott pótkocsi. A modul helyesen van telepítve. Csatlakoztatott pótkocsi.
Vörös világító ○ A CAN-busz nincs megfelelően csatlakoztatva. Rövidzárlatot észleltek az egyik csatornán. Az akkumulátor feszültsége túl alacsony.
Piros villogás ○ A tápegység hiányzik. Lehetséges, hogy a tápegységet nem csatlakoztatták, vagy a biztosíték kiégett. Az akkumulátor feszültsége túl alacsony. A tápegység hiányzik. Lehetséges, hogy a tápegységet nem csatlakoztatták, vagy a biztosíték kiégett.
Nincsenek LED jelzések ○ ○
+ misfiring
A modul alvó üzemmódban van. A modul alvó üzemmódban van. A modul alvó üzemmódban van.
Nincsenek LED jelzések ○ ○
+ gyújtás bekapcsolva
+ Villogó irányjelzők
A modul nincs megfelelően telepítve. A modul nincs megfelelően telepítve. A modul nincs megfelelően telepítve. Hiányzik a tápegység.


A videóban látható LED-jelek magyarázata:

 

Biztonsági jellemzők a gyakorlatban:

Hozzájárulás a cookie-k használatához

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások