VONÓHORGOK ÉS TARTOZÉKOK

Az ELSA GROUP vonóhorgok megfelelnek a 94/20/EK európai irányelv vagy az ECE/OSN 55. számú előírás szerinti jóváhagyásoknak. Kínálatunkban megtalálhatók a két csavarral rögzített vagy a helyükre hegesztett fix vontatótartók. Ezek a vonóhorgok az Európai Unió egész területén (beleértve a Cseh Köztársaságot is) hatályos törvények értelmében nem távolíthatók el a járműről. Másrészt a levehető gömbcsuklókat el kell távolítani, ha a jármű nem vontat utánfutót.

A legtöbb járműtípushoz szállítunk vonóhorgokat. Csak minőségi, biztonságos termékeket kínálunk bevált márkáktól. Mivel a nagy gyártók hivatalos partnerei vagyunk, jó áron értékesítünk a végfelhasználóknak és a kereskedőknek. Elektromos csatlakozók nélküli vonóhorgokat forgalmazunk. Megfelelő elektromos csatlakozót a kiválasztott termékhez kapcsolódó áruk között vagy az ELEKTROMOS CSATOLÁSOK kategóriában találhat. Mi szakemberek vagyunk, és értünk a vontatóeszközökhöz. Garantáljuk a megbízható minőséget, a nagy pontosságú telepítést és a jogilag jóváhagyott típusbizonyítvánnyal történő problémamentes regisztrációt a közlekedési hatóságnál. Több mint 4000 vonóhorgot tartunk állandóan raktáron, és 24 órán belül szállítunk. Ha nem tudja, hogyan válasszon, hívjon vagy írjon nekünk, szívesen segítünk.

A kínált vonóhorgok és elektromos csatlakozók az európai előírásoknak megfelelően vannak jóváhagyva, és a járművek európai változataihoz való felszerelésre szolgálnak (hacsak a megjegyzésben másként nem szerepel). Kérjük, vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal, mielőtt a termékeket az amerikai változatokhoz illesztené.

Hozzájárulás a cookie-k használatához

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások