Szerzői jogi védelem

1. Személyes adatok védelme

Az ügyfelekre vonatkozó információkat a Cseh Köztársaság vonatkozó törvényei, különösen a módosított 101/2000 sz. törvény a személyes adatok védelméről, összhangban tárolják. Kizárólag az ELSA GROUP, s.r.o. belső használatára szolgálnak, és nem kerülnek harmadik fél rendelkezésére bocsátásra.
Az ügyfél kérheti személyes adatainak törlését az ELSA GROUP adatbázisából az alábbi e-mail címen: 
info@elsagroup.cz, vagy a 257 940 130-as telefonszámon.
Az ügyféladatok a következők: név, vezetéknév, cím, telefonos elérhetőség, e-mail cím, valamint cégadatok esetén a cégazonosító szám és az adószám.

2. Szerzői jogi védelem

Minden közzétett dokumentum az online áruházban www.tazne.cz (fényképek, szöveges tartalom, beleértve a felhasználási feltételeket is) a 121/2000. sz. szerzői jogi törvény védelme alatt állnak. A szerzői jogi védelem megsértése esetén a szokásos díjazás kétszeresének megfelelő összegű jogalap nélküli gazdagodás megfizetését követeljük, amelyet a szerzői jogi törvény 40. szakaszának (4) bekezdése alapján, a felhasznált szöveg nyomon követésének bizonyítása alapján számítunk ki.


A fent említett dokumentumok felhasználása csak az ELSA GROUP s.r.o., e-mail. írásbeli hozzájárulásával lehetséges: info@elsagroup.cz
.


Ochrana autorských práv a osobních údajů

Hozzájárulás a cookie-k használatához

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások