Umbra csapszegfedél - a bajonett eltávolítása után

bajonet_e_UR
4 719 Ft Áfával 3 716 Ft ÁFA nélkül
Most elkelt
Személyesen Prágában:na dotazSzállítócéggel:na dotaz
KódGA.RI.0014CGyártóUmbraGarancia24 hónap
Umbra csapszegfedél - a bajonett eltávolítása után
Paraméterek és specifikációk
Vonóhorog paraméterei
Gömbtípusbajonett
Levehető vonógömbIgen
Súly (kg)0,1
A termékről

Próbálja ki - most akciós áron.

Az Umbra Rimorchi piacvezető az olasz vonóhorgok piacán. A vállalatot 1976-ban alapították, és termékeit a legfontosabb európai kutatóközpontokkal együttműködve fejlesztik ki. A gyártás egy modern, 6000 m2-es, ISO 9001 tanúsítvánnyal rendelkező, a legújabb technológiát alkalmazó komplexumban történik. Ezeket az esztétikailag kiemelkedő, az EU 94/20-as irányelve szerint homologizált vonóhorgokat Európába és a világ többi részére exportálják. Minden vonóhorog egyenként műanyag fóliába van csomagolva a karcolások ellen.

"C" típusú bajonett
Ez az Umbra Rimorchi levehető vonóhorog egyszerű karos mechanizmussal rendelkezik, és prémium kivitelben, KTL fekete színben készül. A C modell az Umbra Rimorchi bevált vízszintes karos rendszere, amely hátulról rögzít és könnyen kezelhető. Ezt az Umbra Rimorchi vonóhorogrendszert különösen azoknak az ügyfeleknek ajánljuk, akiknek fontos az ár és az autó megjelenése.

A vonóhorgot korszerű felületkezeléssel hatékonyan védik a korrózió és a kopás ellen, és a felülete nagy igénybevételnek is kitehető.
A precíz olasz formatervezés nyilvánvaló a termékek felépítésében.

Három vagy több kerékkel rendelkező teherhordókkal, stabilizáló rendszerrel ellátott pótkocsikkal vagy nehéz terhekkel együtt használva fix vagy automatikus vonócsapos rendszereket ajánlunk.
Az Umbra Rimorchi gyártótól részletes telepítési útmutatót kap.

Ha vonóhorgot kíván felszerelni, akkor figyelembe kell vennie a jármű gyártója által a jármű használati utasításában megadott információkat és utasításokat.
Ne feledje, hogy a vonóhorgot szakszervizben kell felszerelni.

Výrobce: Umbra Rimorchi Srl, Itálie

Leírás
Hozzájárulás a cookie-k használatához

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások