Rólunk

 

Közvetlen importőre és hagyományos partnere vagyunk a legerősebb európai vonóhorog-gyártóknak. A GALIA, BRINK, WESTFALIA, BOSAL-ORIS, HOOK, AUTO-HAK, elektromos készletekERICH JAEGER, ECS és AC márkájú minőségi vonóhorogok értékesítésére szakosodunk. valamint tetőcsomagtartók CRUZ, tetőboxok, kerékpár- és sítartók. Fő tevékenységünk autójavító műhelyeknek, műhelyeknek, szaküzleteknek és autókereskedési hálózati szolgáltatásoknak való nagykereskedelmi értékesítés. A végfelhasználóknak kellemes vásárlási élményt is kínálunk egy jól áttekinthető online áruházban, azzal a lehetőséggel, hogy kényelmesen online megrendelheti a vonóhorog összeszerelését szerződött szakszervizeinken Csehország egész területén. Szilárd árak, jó minőségű áruk, vevőszolgálat és tanácsadás magától értetődő.

 

A cseh ELSA cég hagyományai 1995-ig nyúlnak vissza, amikor megkezdtük az első homologizált Brink márkájú vonóhorogok importját Csehországba. 2004-ben bővítettük kínálatunkat a német Westfalia márka vonóhorogjaival, amely korróziómentes KTL felületkezelésével, precíz megmunkálásával és a legmegbízhatóbb leszerelhető rendszereivel, valamint a spanyol Cruz vezető európai márka tetőcsomagtartóival emelkedik ki. Cruzber cég. Szakértőink több mint 25 éves tapasztalattal rendelkeznek, és nekik köszönhetően további 5000 állandó szakmai ügyfelünk kompetens partnerévé válhattunk.

 

Szinte minden autómodellhez több mint 5000 vonóhorog és több mint 4000 tetőcsomagtartó készletét kínáljuk ügyfeleinknek. Webáruházat működtetünk a raktárkészlet és a rendelések online nyomon követésével, biztosítunk 48 órán belüli expressz áruszállítást éstechnikai támogatást. A minőségi vevőszolgálat és az alkatrészellátás magától értetődő. A gyártókkal fenntartott hosszú távú és közvetlen kapcsolatainknak köszönhetően verhetetlen árakat és vonzó feltételeket tudunk biztosítani vásárlóinknak az árpromóciókhoz.

 

2009-ben a legolcsóbb és egyben szabványon felüli minőségű, EU 94/20 homologizációval rendelkező vonóhorogok széles választékával egészítettük ki kínálatunkat. A sorozat beszállítói ellenőrzött és gondosan kiválasztott gyártók, a szlovák Galia, a lengyel Auto-Hak és a cseh Hook. A Galia piacvezető a piacon. Szlovákia és termékei masszív precizitású és tűzihorganyzott felülettel rendelkeznek, 10 éves korróziós garanciával. 2005 óta a neves tetőrendszereket gyártó Cruz, a spanyol Cruzber cég hivatalos partnere és kizárólagos forgalmazója vagyunk Csehországban és Szlovákiában.

 

Mindenekelőtt gondoskodunk arról, hogy minden vonóhorog könnyen és precízen legyen összeszerelve, a jármű karosszériájába vagy alvázába történő erőszakos beavatkozás nélkül, és hosszú ideig megbízhatóan és biztonságosan szolgáljon. A vonóhorog biztonsági elem, amely közvetlenül befolyásolja a közúti közlekedés biztonságát. Választékunkban nem talál rossz minőségű és pontatlan másolatokat a vonóhorogokról, amelyeket gyakran korlátozott élettartam, elégtelen szilárdság, megbízhatatlan eltávolítható rendszerek és gyors korrózió jellemez.

 

A cégünk által szállított vonóhorognem korlátozza az új jármű garanciáját és lehetővé teszi akerékpártartók és stabilizátoros pótkocsi csuklók biztonságos használatát.

 

elsa group auta

Tradice od roku 1995

 

  

 

Hozzájárulás a cookie-k használatához

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások