Thule VeloCompact 926 keréktartó - 3 kerék, vontatáshoz

Elektromos kerékpárokhoz is
Obrázek
-5 %
Újdonság
Obrázek
Obrázek (1)
Obrázek (2)
Obrázek (3)
Közös Áfával267 658 FtMegspórol 13 383 Ft 5 % 254 274 Ft Áfával 200 216 Ft ÁFA nélkül
Most elkelt
Személyesen Prágában:na dotazSzállítócéggel:na dotaz
KódTH926002jegyzetösszecsukható, 13 tűs csatlakozó, e-biciklihez is alkalmasGyártóTHULEGarancia24 hónap
Thule VeloCompact 926 keréktartó - 3 kerék, vontatáshoz
Paraméterek és specifikációk
Kerékpárok száma3
Kerékpárok maximális száma3
E-bikeIgen
ZáróHordozó a vonóhorogon + teher a hordozón
ÖsszecsukhatóIgen
Terhelhetőség (kg)60
Szerelési módA vonószerkezeten
A termékről

Thule VeloCompact 926 keréktartó - 3 kerék, vontatáshoz

A VeloCompact 924 vonóhorogtartót 2 kerékpár szállítására tervezték. Az alumínium és más könnyű és nagy szilárdságú anyagok használatának köszönhetően a kerékpártartó könnyű súlya ellenére stabil.

A Thule VeloCompact 924 egy kompakt, stabil és rendkívül biztonságos kerékpártartó a legmagasabb szintű kényelemmel. A kerékpártartó nagyon könnyen felszerelhető szinte minden vontatóeszközre, használaton kívül pedig a gyorsrögzítő segítségével összecsukható és helytakarékosan tárolható.

Ezzel a kerékpártartóval 2 kerékpárt szállíthat biztonságosan és gond nélkül. A kerékpár optimális tartása és a kerékpárváz védelme érdekében a kerékpártartó gumibetétekkel van ellátva. A tartók nagy vázátmérőjű, akár 80 mm-es vázakhoz is ideálisak. Az új, racsnis funkcióval ellátott felnitartóknak köszönhetően a tartó optimálisan igazítható a kerékpár gumiabroncsaihoz.

Az új, szabadalmaztatott rögzítési rendszernek köszönhetően a Thule VeloCompact 924 szinte bármilyen vonóhorogra néhány lépésben felszerelhető. Az új, kihúzható hátsó lámpáknak köszönhetően a kerékpártartó egyénileg igazítható a járművéhez.

Az új összecsukható mechanizmus lehetővé teszi a legtöbb autó csomagtartójához való hozzáférést, amikor a kerékpárok a kerékpártartóra vannak szerelve. A kerékpártartó és maguk a kerékpárok is zárral vannak rögzítve. A rakodási segédeszköz opcionális tartozékként rendelhető.


Tento nosič jízdních kol je vybaven 13pin zástrčkou. Vezměte prosím na vědomí, že v některých zemích EU je pro použití nosiče jízdních kol vyžadována také 13kolíková elektrická sada (například v Německu a Rakousku).

Držák registrační značky odpovídá evropské normě (520 mm x 110 mm).

 

Tartóssági vizsgálat   A természetes kopás szimulációja   Káros hatásoknak kitett tesztek
   
A használati tulajdonságok értékelésére szolgál olyan körülmények között, amelyek előfordulhatnak, például egyenetlen vagy kemény terepen történő használatkor.   Speciális tesztek, amelyek a hordozók és szállítódobozok tartósságának értékelésére, tartósságuk és hasznos tulajdonságaik hosszú távú megőrzésére, valamint a kerékpárok szállítás közbeni rögzítésének képességére szolgálnak.   A hordozók hasznos tulajdonságainak értékelésére szolgál a használat során előforduló körülmények között; A kerékpártárolókat például extrém hőnek és hidegnek, nedvességnek, napfénynek és vegyszereknek tesszük ki.

 

Technické údaje:

Méretek   128 x 75 x 79 cm     A keret átmérőjéhez     22-80 mm
Az összehajtott hordozó méretei   103 x 72 x 36 cm   Max. gumiabroncs szélesség   3"
Kerekek száma   3   Max. kerék mérete (átmérő)   29"
Dugó   13 pin   Max. tengelytávolság   1250 mm
Tömeg   19 kg   A kerekek közötti távolság   19 cm
Max. Betöltés   60 kg   Összecsukható funkció (kerekekkel)   Igen
Záró   kerékpárok tartón + tartó TZ-n   Külső tartalékkal rendelkező autókhoz   924100 

 

    

Minden típusú kerékpárral és elektromos kerékpárral kompatibilis

Minden típusú kerékpár és e-bike gyors és egyszerű be- és kirakodása. Szabadalmaztatott teleszkópos kerékrögzítő karok forgatható konzollal és acél erősítésű hevederekkel a vázra vagy a hátsó kerékre rögzíthetők.

   

Könnyű hozzáférés a csomagtérhez

Amikor a kerekek fel vannak szerelve, egy ötletes, pedállal vezérelt billentéssel lehet hozzáférni a csomagtérhez. Ha nincsenek kerekek a hordozóra rögzítve, a csomagtér a csomagtartó megdöntése nélkül is hozzáférhető

   

 

Széles gumiabroncsok egyszerű felszerelése

Racsnis csatok és kerékpántok a gumiabroncsok egyszerű rögzítéséhez 3,2"-ig (külön megvásárolható tartozékokkal 5"-ig)

 

   

 

Zárak a biztonság érdekében

Lehetővé teszi a kerekek rögzítését a hordozóhoz és a tartót az autóhoz (a zárakat a csomag tartalmazza). Az ABUS-szal együttműködésben kifejlesztett Thule High-Grade Lock külön tartozékként kerül forgalomba

 

 

 

 

EU homologizáció TÜV/GS
Gyártó : Thule, Svédország

 

LeírásÖsszeszerelési útmutató, dokumentumok
Hozzájárulás a cookie-k használatához

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások