Tetőcsomagtartó Kia Ceed 18-, CRUZ S-FIX

Oplus IP
Oplus IP
Oplus1
Oplus2
49 714 Ft Áfával 39 145 Ft ÁFA nélkül
Raktáron 3 db
Személyesen Prágában:holnapSzállítócéggel:holnapután
KódKI936596-921375jegyzetbeépített merevítőelemekkelGyártóCRUZGarancia24 hónap
Tetőcsomagtartó Kia Ceed 18-, CRUZ S-FIX
Paraméterek és specifikációk
A jármű paraméterei
Gyártott autókhoz2018 -
T-nyílásNem
Keresztrudak száma2
ZáróMegvásárolható
Terhelhetőség (kg)75
Szerelési módBeépített merevítőtartókon
SzínFekete
A termékről

A csökkentett talpmagasságú acél tetőcsomagtartókat a biztonság, a hasznosság és az alacsony költségek szem előtt tartásával tervezték. A horganyzott horganyzásnak és a kiváló minőségű polimerrel való bevonásnak köszönhetően tökéletesen ellenállnak bármilyen éghajlati körülménynek. Természetesen az Optiplus készlet megkönnyíti a szerelési pontok felszerelését a jármű elrendezésének megfelelően.

A S-FIX sorozatú tetőcsomagtartókat az aerodinamikusan kialakított lábak alacsonyabb magassága, ezáltal alacsonyabb zajszint és üzemanyag-fogyasztás jellemzi (a korábbi modellekhez képest). Minden tartozék könnyen felszerelhető egy bilinccsel.

A fogaslécek külön megvásárolhatók lábzár készlet 932014 és rúdzár szett 932034 vagy teljes láb- és rúdzár szett 932048.

Kiváló minőségű állványok a legnagyobb spanyol gyártótól, CEPE/ONU, TÜV-GS, Citycrash, EEC homologizációval és 8SD MD CR jóváhagyással. 
 
Gyártó: CRUZBER S.A., Spanyolország

LeírásÖsszeszerelési útmutató, dokumentumok
Hozzájárulás a cookie-k használatához

Ez az online áruház sütiket tárol, amelyek elősegítik a megfelelő működést. Szolgáltatásaink használatával Ön hozzájárul azok használatához.

Összes engedélyezéseRészletes beállítások